pic2

Wie ben ik? 

  • Bachelor pedagogische wetenschappen, KULeuven (2010)
  • Bachelor psychologie (verkort programma), KULeuven (2012)
  • Master in de klinische en gezondheidspsychologie, optie kinderen en adolescenten, KULeuven (2014)
  • Gelukscoach van de Stad Hasselt (2015)
  • Psycho - energetisch coach (Master Coach in opleiding) 
Ik heb een bijzondere affiniteit met de natuur en wilde altijd al meer weten over het leven en hoe de mens in elkaar zit. Dat is de reden waarom ik pedagogische wetenschappen gestudeerd heb en aansluitend de opleiding psychologie. In mijn thesis heb ik gewerkt rond de connectie tussen dankbaarheid, existentieel welzijn en zingeving. Deze interesse vond een verdere verdieping tijdens mijn jarenlange opleiding in de psycho-energetica, het uitvoeren van verschillende soorten vrijwilligerswerk, het werken in en bestuderen van de natuur, het geven van individuele begeleiding en het begeleiden van geluksworkshops aan talrijke groepen. Die ervaringen werden voor mijn eigen ontwikkeling een echte verrijking, waardoor de zin van mijn leven duidelijk werd.
 
Ik blijf mijn huidige kennis en vaardigheden verder ontwikkelen door literatuurstudie en het volgen van workshops/bijscholingen over hulpverlening, dieren en de kracht van de natuur.

Ik ben een zelfstandig psychologe (ondernemingsnummer: 0665.616.374) en ben geregistreerd bij de Psychologencommissie als erkend psycholoog,  erkenningsnummer: 882116859.
Ook kan je me online vinden op www.vind-een-psycholoog.be