Ik heb een bijzondere affiniteit met de natuur en wilde altijd al meer weten over hoe het leven en de mens in elkaar zit.

De connectie tussen dankbaarheid, existentieel welzijn en zingeving, waarrond ik in mijn thesis werkte, vond een verdere verdieping tijdens mijn jarenlange opleiding in de psycho-energetica, het uitvoeren van verschillende soorten vrijwilligerswerk, het werken in en bestuderen van de natuur, het geven van individuele begeleiding en het begeleiden van geluksworkshops aan talrijke groepen. Die ervaringen werden voor mijn eigen ontwikkeling een echte verrijking, waardoor de zin van mijn leven stap voor stap duidelijk werd. 

  • Bachelor pedagogische wetenschappen
  • Bachelor psychologie
  • Master in de klinische en gezondheidspsychologie
  • Gelukscoach van de Stad Hasselt
  • Psycho – energetisch coach

Ik blijf mijn huidige kennis en vaardigheden verder ontwikkelen door literatuurstudie en het volgen van workshops/bijscholingen over hulpverlening, dieren en de kracht van de natuur.
Ik ben een zelfstandig psychologe (ondernemingsnummer: 0665.616.374) en ben geregistreerd bij de Psychologencommissie als erkend psycholoog. Erkenningsnummer: 88211685. Visumnummer: 260816. Ook kan je me online vinden op www.vind-een-psycholoog.be.